This website uses cookies. By continuing to use this website, you agree to the use of cookies. More info here
Accept Cookies

THE BANGKOK SATHORN

Sathorn, Bangkok
Thailand
2017

THE BANGKOK SATHORN

Sathorn, Bangkok
Thailand
2017

THE BANGKOK SATHORN

Sathorn, Bangkok
Thailand
2017

This high-end Residential 50 stories condominium located on one of Sathorn Road busiest junction and very close proximity to BTS & Expressway access. Despite The project situated in one of the very chaotic CBD, We aimed to create a PEACEFUL SANCTUARY for the residents to feel restfully of coming back HOME.

The project has occupied by more than 450 residential units. We decided to employ an ELEGANT SIMPLICITY DESIGN to create the common taste of the luxurious feel to share by all residents. 

The simple shape and line of landscape SPACE-pattern-TEXTURE in various Grey-DARK tone in combining with lushness GREEN of vegetation were used to create and emphasize the Stable-SOFT-SOOTHING Ambience.  The design had been meticulously detail with carefully selected material that enrich the luxuriousness of the project.

Entering the premise and out of the vehicle into the building, the residents shall encounter with the enclosed landscape SPACE on the ground floor that feel so Exclusively PRIVATE GARDEN. This homelike garden of Lawn space, Shaded Lounging Pergola, enveloping with green canopy foliage and the sound of the SOOTHING SOUND of the cascading Waterfall that entirely separate the residents out from the busy world close by. They can enjoy filtered SUN light, Cool BREEZE in the SPACE that occasionally it is capable of holding a COSY Group function such as Birthday Party as well.

Connected to the activities Floor on the LEVEL 6, residents can enjoy a vast GREEN SPACE on the roof of the parking building. The SPACE had been designed to create spaces for multi users that each shall have they own private space or share activities outdoor space for PICNICING, Jogging, enjoy reading under shade trees’ canopy or TRELLISES.  SUN BATHING is made possible at the enclosed private space screening by higher BUSHES.

ON the Swimming POOLS facilities LEVEL, all the spaces were created by Landscape Architect both under the building and open up to the SKY.  We employ the potential of the building that stretching its long side parallel to The ChaoPraya River, The SKY FAMILY POOL & SKY BOUTIQUE POOL were created on each tips of the building looking Northwards and Southwards of the River. These POOLS are connected by series of seating spaces on a colorful cushion SOFA and enjoy BREEZING and FANTASTIC view of the SUNSET and panoramic view of The Bangkok’s famous CITY SKYLINE.

Share:
Facebook
Email